Jogi nyilatkozat - kazán gázkazán konvektor bojler kereskedelme Kazánbolt
• Ajánlataink:
ÚJ, energiatakarékos konvektorok
Fali gázkazánok
Jogi nyilatkozat

1. SZERZŐI JOGOK, HIVATKOZÁS AZ OLDALRA

A (www.kazanbolt.hu) website felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a TRG Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A (www.kazanbolt.hu) főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a kazanbolt.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

2. A VÁSÁRLÁS FELTÉTELEI

A kazanbolt.hu-ban való vásárlás regisztrációhoz kötött, amely nem jelenti semmilyen szerződés létrejöttét a látogató és a TRG Kft. között. Korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval vásárolhatnak, mint amelyet a regisztráció kitöltése során megadtak. A TRG Kft. semminemű felelősséget nem vállal a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért. A regisztrált adatok bármikor megváltoztathatóak a kazanbolt.hu-ban.

3. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

Az általunk forgalmazott áruk részletes jellemzői az árucikk információs oldalán érhetőek el. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért felelősséget nem áll módunkban vállalni - de természetesen mindent megteszünk az adatok pontosságáért.

A kazanbolt.hu-ban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A TRG Kft. nem felelős semmilyen kárért, amely a kazanbolt.hu-hoz való csatlakozás miatt következett be, továbbá az alábbiakban felsorolt pontokban foglaltak szintén a TRG Kft. felelősségi körén kívül esnek:

  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a kazanbolt.hu akadálytalan működését és a vásárlást.

  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

  • Bármely levél - függetlenül attól hogy papír vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése.

  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.

  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős a kazanbolt.hu-hoz való kapcsolódásáért és a kazanbolt.hu-ban való vásárlásért. A TRG Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A TRG Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a kazanbolt.hu-ban történt megjelenés időpontjától lép életbe. A TRG Kft. szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait, illetve a kazanbolt.hu-t, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a TRG Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a kazanbolt.hu-on. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

A TRG Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a TRG Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a szabályokat, a TRG Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

4. RENDELÉS LEMONDÁSA, ELÁLLÁS JOGA

Amennyiben egy beszerzés alatt álló tételt szeretne lemondani, kérjük, ezt jelezze.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes, bontatlan eredeti csomagolásban) terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a TRG Kft. címére (8600 Siófok, Vak Bottyán u. 30.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Kiemelt ajánlataink
Rendelés: 20/417-9330
Készítette az   Unicial stúdió
Copyright Netbolt Kft. 2010